21.04.2014
2000€-25000€ kulutusluotto
Hae 2000€-25000€ laina Svealta. Svea on yksi suomen vanhimmista ja tunnetuimmista lainayhtiöistä. Yhtiö tarjoaa kulutusluottoja ilman vakuuksia 8500 euroon asti ja vakuuksilla jopa 25000 euroon. Tutustu ja hae Svea lainaa tästä

IBAN-tilinumero ja IBAN-laskuri

ibanIBAN (International Bank Account Number) on kansainvälinen tilinumero, jonka käyttö on pakollista SEPA-alueella*. Nykyään myös kotimaan sisäisissä maksuissa tulisi suosia IBAN-numeroa.

argaiv1998

Itse asiassa siihen olisi pitänyt jo kotimaan sisällä tapahtuvan maksuliikenteen siirtyä, mutta osa pankeista hyväksyy vanhat tilinumerot vielä lokakuun 2011 loppuun saakka.

IBAN:ssa tilinumerosi pysyy samana, mutta sen esitysmuoto muuttuu. IBAN-tilinumeron avulla saadaan maksut suoritettu nopeammin ja virheettömämmin. SEPA-alueella tulee aina käyttää sekä IBAN-tilinumeroa että BIC-koodia (Bank Identifier Code).

IBAN-tilinumeron edessä on kaksikirjaiminen maatunnus. Suomalainen IBAN-tilinumero alkaa siis FI-tunnuksella ja se on kokonaisuudessaan 18 merkkiä pitkä. IBAN-tilinumeron pituus vaihtelee maittain. IBAN-tilinumeroa ei pysty muodostamaan itse, vaan sen saa aina pankista. Voit myös käyttää pankin omia laskureita, jotka ovat listattuna alla.

Käytä IBAN-tilinumeroa maksuvaluutasta riippumatta aina, jos maa on ilmoittanut ottaneensa IBAN-tilinumeron käyttöön. Muista myös ilmoittaa oma IBAN-tilinumerosi ja BIC-koodisi maksun lähettäjälle. Maksut Euroopasta Suomeen eivät välity ilman IBAN-numeroa. Tällöin pankki hylkää maksut eivätkä rahat siirry vastaanottajan tilille.

IBAN-tilinumero ja BIC-koodi tulee aina kirjoittaa ilman välilyöntejä sekä ilman IBAN tai BIC –sanaa.

IBAN-tilinumero

Aktian IBAN-laskuri

Nordean IBAN-laskuri

Osuuspankin IBAN-laskuri

Osuuspankin IBAN-tarkastuslaskuri

*SEPA-alue koostuu EU-, ETA-maista ja Sveitsistä.

 

Kommentti

Uusimmat kommentit
Lainoja esittelyssä

pikav-nostoPikavippi
Pikavippi on lyhytaikainen laina, jonka myöntämiseen ei vaadita vakuita. Pikavipin hakeminen edellyttää yleensä Suomen kansalaisuutta, normaalisti vähintään 18 vuoden ikää, suomalaista pankkitiliä ja julkista matkapuhelinliittymää. Ennen lainan myöntämistä myös luottotiedot tutkitaan.

kulutusl-nostoKulutusluotto
Kulutusluotto on lyhytaikainen, normaalisti alle viiden vuoden laina. Kulutusluotoilla rahoitetaan yleensä kulutushyödykkeitä, kuten huonekaluja, remontteja ja tilapäisiä menoja. Kulutusluotto on lähes aina edullisempi kuin pikavippi, mutta kulutusluotossa on suuremman pääoman takia myös enemmän maksettavaa.

Käyttäjät
Sivustolla on 92 vierasta