16.04.2014
2000€-25000€ kulutusluotto
Hae 2000€-25000€ laina Svealta. Svea on yksi suomen vanhimmista ja tunnetuimmista lainayhtiöistä. Yhtiö tarjoaa kulutusluottoja ilman vakuuksia 8500 euroon asti ja vakuuksilla jopa 25000 euroon. Tutustu ja hae Svea lainaa tästä

Creditstar.fi

Käyttäjän arvio: / 13
HuonoinParas 

creditstarCreditstar aloitti toimintansa Suomessa toukokuussa 2010. Yhtiö kuuluu osana Creditstar Groupiin, joka on toiminut rahoitusalalla vuodesta 2006. Creditstar Group toimii sekä Pohjoismaissa että Baltiassa. Creditstar Finland tarjoaa asiakkailleen pikavippejä ja kulutusluottoja. He markkinoivat itseään pitkälti yksityishenkilöiden rahoituspalveluiden tarjoajana, mutta vilkaisu heidän palveluvalikkoonsa kertoo totuuden. CreditStar on pikavippiyhtiö.

argaiv1777

CreditStarin verkkosivu on muutenkin hyvä esimerkki siitä, miten sanoilla saadaan ammattitaitoinen vaikutelma aikaiseksi. Vasta kun sanojen ja lauseiden sisältöä ryhdytään pohtimaan, huomataan että jäljelle jää mitään. Vai miltä kuulostaa tämä: ”nykyaikainen teknologia ja dynaamiset ratkaisut mahdollistavat Creditstarin asiakkaille mahdollisuuden hakea lainaa kätevästi internetin kautta tai matkapuhelimella.” Toisin sanoen Creditstarin lainahakemuksen voi täyttää joko netissä tai lähettää tekstiviestillä. Verkkohakemuksen täyttäminen edellyttää käyttäjäksi rekisteröitymistä. Pienlainayhdistyksen suosittelemaa Tupas-tunnistautumista Creditstarilla ei ole.

Creditstar kertoo sivuillaan missionsa, visionsa ja perusarvot. Se on harvinaista pikavippiyrityksen markkinoinnissa. Verkkosivuilla korostetaan myös paljon Creditstarin vastuullisuutta luotonannossa. Verkkosivujen mukaan maksuvaikeustilanteissa he luopuvat usein korko- ja muista käsittelykuluista, jotta pystyvät helpottamaan vaikeuksissa olevan asiakkaan tilannetta. Toimiiko Creditstar juuri näin, sitä on vaikea tietää.

Creditstar tarjoaa 50-1000 euron pikalainaa enintään 6 kuukaudeksi. Enemmän lainaa tarvitsevalla Creditstar tarjoaa Idealainaa, joka on kooltaan 1000-2000 euroa ja laina-aika on 12 kuukautta.

Yhteystiedot:

Creditstar Finland Oy
Annankatu 34a
00100 HELSINKI

Sähköposti: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

Kommentti

Uusimmat kommentit
 • Eurokriisistä on nyt hyötyä suomalaisell...
  Thank you. I like it! Here is my blog; ヴィクトリアシークレット激安: http://victoriassuit.archerchrome.com/
  16.04.14 15:17
 • Yhdistä lainasi
  Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I'll be sure to...
  16.04.14 15:16
 • Miten selvitä veloista ja velkakierteest...
  I am sure this post has touched all the internet visitors, its really really nice article on buildin...
  16.04.14 15:16
 • Halpalaina.net
  You've made the point! My web-site ... nike roshe run woven: http://nikegood.iconosites.com/
  16.04.14 15:15
Lainoja esittelyssä

pikav-nostoPikavippi
Pikavippi on lyhytaikainen laina, jonka myöntämiseen ei vaadita vakuita. Pikavipin hakeminen edellyttää yleensä Suomen kansalaisuutta, normaalisti vähintään 18 vuoden ikää, suomalaista pankkitiliä ja julkista matkapuhelinliittymää. Ennen lainan myöntämistä myös luottotiedot tutkitaan.

kulutusl-nostoKulutusluotto
Kulutusluotto on lyhytaikainen, normaalisti alle viiden vuoden laina. Kulutusluotoilla rahoitetaan yleensä kulutushyödykkeitä, kuten huonekaluja, remontteja ja tilapäisiä menoja. Kulutusluotto on lähes aina edullisempi kuin pikavippi, mutta kulutusluotossa on suuremman pääoman takia myös enemmän maksettavaa.

Käyttäjät
Sivustolla on 80 vierasta