24.04.2014
2000€-25000€ kulutusluotto
Hae 2000€-25000€ laina Svealta. Svea on yksi suomen vanhimmista ja tunnetuimmista lainayhtiöistä. Yhtiö tarjoaa kulutusluottoja ilman vakuuksia 8500 euroon asti ja vakuuksilla jopa 25000 euroon. Tutustu ja hae Svea lainaa tästä

Eurovippi.fi

Käyttäjän arvio: / 5
HuonoinParas 

eurovippiEurovipistä voi hakea lainaa vähintään 18-vuotias, moitteettomat luottotiedot omaava suomalainen. Hakijalla tulee olla lisäksi omalle nimelle rekisteröity matkapuhelinnumero. Lainaa ei voida myöntää hakijalle, jolla on prepaid – liittymä tai jonka puhelinnumero on salainen. Eurovippi myöntää vain yhden lainan kerrallaan: uuden pikavipin voi saada, kun edellinen on maksettu kokonaisuudessaan takaisin ja tapahtuma on kirjautunut luotonantajan järjestelmään.

argaiv1998

Eurovippiä haetaan tekstiviestillä. Palvelu toimii Saunalahden, Elisan, Soneran, DNA:n, Tele Finlandin ja Kolumbuksen liittymillä. Uusien asiakkaiden kannattaa kirjautua palveluun omilla nettipankkitunnuksillaan. Tällä hetkellä tunnistautuminen on käytössä ainoastaan Osuuspankissa ja Säästöpankissa. Eurovipin nettisivuilta löytyvät myös mm. Nordean ja Sampo Pankin kirjautumissivujen linkit, mutta nämä eivät jostain syystä ole kuitenkaan toiminnassa…

Eurovippi myöntää 20 – 800 € lainoja. Uudet asiakkaat voivat saada maksimissaan 100 € suuruisen pikavipin. Lainahakemuksia otetaan vastaan ympäri vuorokauden, mutta hakemuksia käsitellään ja myönnettyjä lainoja tilitetään asiakkaiden tileille vain asiakaspalvelun aukioloaikoina. Palvelu on avoinna ma – la kello 7 - 23, sunnuntaisin kello 12 - 18. Myönnetty laina voidaan maksaa tilille, joka on Sampo Pankissa, Osuuspankissa, Nordeassa, Paikallisosuuspankissa tai Säästöpankissa. Muiden pankkien asiakkaiden tulee varautua noin 2 pankkipäivän odotukseen.

Laina-aika Eurovipeille on 14, 60 tai 90 vuorokautta. 20 – 200 € vippien maksuaika on 14 päivää, 300 – 500 € vippien 60 päivää ja 600 – 800 € vippien 90 päivää. Lasku toimitetaan sähköpostilla. Asiakkaan tulee maksaa lainan lisäksi sen käsittely- ja toimituskulut, jotka riippuvat lainasumman suuruudesta. Esimerkiksi 80 € pikavipistä kulut ovat 20 €, jolloin laskun kokonaissumma on 100 €.

Kannattaa suhtautua varauksella Eurovippi - palveluun, josta on vaikea löytää esimerkiksi yhteystietoja. Myös tunnistautumisen puutteellisuus eri pankkeihin herättää epäilyksiä. Internetin keskustelupalstoilla Eurovipin onkin jo epäilty olevan huijausyritys.

Asiakaspalvelu

ma – la klo 7-23
su klo 12 - 18

e-mail Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

Kommentit 

 
#1 koo 2013-05-12 19:11
Rahastusta koko systeemi. teksiviestejä"tarkista hakemus,tietoja puuttuu"...jne jne
 

Kommentti

Uusimmat kommentit
 • Opintolainan verovähennys
  Scanda-t-elle en séparant légère malgré des VZgsarachat de crédit immobilierDa, émiettée de macaron ...
  24.04.14 05:30
 • Miten selvitä veloista ja velkakierteest...
  Everyone loves what you guys are usually up too. This kind of clever work and exposure! Keep up the ...
  24.04.14 05:28
 • Etua.fi
  I visit daily some blogs and blogs to read content, however this website presents feature based writ...
  24.04.14 05:27
 • Eurokriisistä on nyt hyötyä suomalaisell...
  You revealed this very well. Also visit my web site ガガミラノ 時計: http://huycommerce.be/upload/news/ja/s...
  24.04.14 05:26
Lainoja esittelyssä

pikav-nostoPikavippi
Pikavippi on lyhytaikainen laina, jonka myöntämiseen ei vaadita vakuita. Pikavipin hakeminen edellyttää yleensä Suomen kansalaisuutta, normaalisti vähintään 18 vuoden ikää, suomalaista pankkitiliä ja julkista matkapuhelinliittymää. Ennen lainan myöntämistä myös luottotiedot tutkitaan.

kulutusl-nostoKulutusluotto
Kulutusluotto on lyhytaikainen, normaalisti alle viiden vuoden laina. Kulutusluotoilla rahoitetaan yleensä kulutushyödykkeitä, kuten huonekaluja, remontteja ja tilapäisiä menoja. Kulutusluotto on lähes aina edullisempi kuin pikavippi, mutta kulutusluotossa on suuremman pääoman takia myös enemmän maksettavaa.

Käyttäjät
Sivustolla on 111 vierasta