18.04.2014
2000€-25000€ kulutusluotto
Hae 2000€-25000€ laina Svealta. Svea on yksi suomen vanhimmista ja tunnetuimmista lainayhtiöistä. Yhtiö tarjoaa kulutusluottoja ilman vakuuksia 8500 euroon asti ja vakuuksilla jopa 25000 euroon. Tutustu ja hae Svea lainaa tästä

Handelsbanken.fi

Käyttäjän arvio: / 34
HuonoinParas 

handelsbankenHandelsbanken mainostaa itseään sillä, että heiltä löytyvät tyytyväisimmät asiakkaat. Handelsbankenin ainoa tavoite on toimia kannattavasti, ja tässä Handelsbanken kokee onnistuneensa, sillä heillä on tyytyväisimpien asiakkaiden lisäksi pienimmät kulut.

argaiv1998

Handelsbanken on perustettu vuonna 1871 ja sillä on toimintaa melkein 20 maassa. Suomessa Handelsbanken on ollut vuodesta 1985 ja nyt Handelsbankenilla on itsenäisiä konttoreita 45 ympäri maan. Handelsbankenin konttorit toimivat paikallisesti ja niillä on valta ja vastuu alueen liiketoiminnasta. Jokainen konttori on erikoistunut sekä yksityishenkilöiden että yritysten raha-asioiden hoitoon.

Handelsbankenin paras ominaisuus on hyvä verkkopalvelu. Verkkoasiointi.fi julkisti vuoden 2010 tammikuun lopulla tutkimuksensa verkkoasioinnin ja –palvelun tasosta. Parhaiten tutkimuksessa pärjäsi Handelsbankenin verkkosivusto. Tutkimuksessa tutkittiin verkkosivuja, yhteystietoja sekä yhteydenottopyyntölomakkeiden ja – linkkien löydettävyyttä. Kuluttajilta kysyttiin myös, miten he kokivat palvelun ja kokivatko he saavan yksilöllistä palvelua nopeasti. Kyselyn lisäksi tutkimuksessa tehtiin vielä pistokokeita eri sivustoille ja näin testattiin yhteydenottoa ja vastausnopeutta.

Handelsbanken panostaa asiakaspalveluun ja tästä syystä he kouluttavat henkilökuntaansa alituisesti ja toimii asiakkaiden toiveet huomioon ottaen. Neuvonnassa annetaan vain neuvoja, jotka ovat asiakkaan edun mukaisia. Näin Handelsbanken on saanut luotua pitkäaikaisia asiakassuhteita, joissa luottamus pankin ja asiakkaan välillä on suuri.

Handelsbankenin etu on myös siinä, että konttoreita perustetaan harkitusti ja tästä syystä konttoreita harvoin lakkautetaan. Vakaus näyttäytyy myös Handelsbankenin luottopolitiikassa. 90-luvun lamassa Handelsbanken oli ainoa pohjoismainen pankki, joka ei tarvinnut valtion tukea pankkikriisistä selviytymiseen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 

Kommentit 

 
#1 2010-04-18 10:11
asiakaspalvelu on todella hyvää. Harvinaista nykyisin.
 
 
#2 2010-06-03 08:08
jo toista vuotta. Enkä ole katunut päivääkään vaihtoa.
 
 
#3 2010-09-24 07:37
Lyhyesti sanottuna paras pankki.
 

Kommentti

Uusimmat kommentit
Lainoja esittelyssä

pikav-nostoPikavippi
Pikavippi on lyhytaikainen laina, jonka myöntämiseen ei vaadita vakuita. Pikavipin hakeminen edellyttää yleensä Suomen kansalaisuutta, normaalisti vähintään 18 vuoden ikää, suomalaista pankkitiliä ja julkista matkapuhelinliittymää. Ennen lainan myöntämistä myös luottotiedot tutkitaan.

kulutusl-nostoKulutusluotto
Kulutusluotto on lyhytaikainen, normaalisti alle viiden vuoden laina. Kulutusluotoilla rahoitetaan yleensä kulutushyödykkeitä, kuten huonekaluja, remontteja ja tilapäisiä menoja. Kulutusluotto on lähes aina edullisempi kuin pikavippi, mutta kulutusluotossa on suuremman pääoman takia myös enemmän maksettavaa.

Käyttäjät
Sivustolla on 77 vierasta