21.04.2014
2000€-25000€ kulutusluotto
Hae 2000€-25000€ laina Svealta. Svea on yksi suomen vanhimmista ja tunnetuimmista lainayhtiöistä. Yhtiö tarjoaa kulutusluottoja ilman vakuuksia 8500 euroon asti ja vakuuksilla jopa 25000 euroon. Tutustu ja hae Svea lainaa tästä

Osuuspankki.fi

Käyttäjän arvio: / 16
HuonoinParas 

opSuomen suurin finanssiryhmä on OP-Pohjola-konserni, jonka muodostavat osuuspankit ja OP-Keskus tytäryhtiöineen. Pohjola Pankki on osa OP-keskusta. OP-Pohjola tarjoaa sijoitus-, pankki- ja vakuutuspalveluita yrityksille, yhteisöille ja henkilöasiakkaille. Suomessa OP-Pohjolalla on yli neljä miljoonaa asiakasta, joista 1,2 miljoonaa ovat myös Osuuspankin omistajajäseniä.

argaiv1998

Suomen lisäksi OP-Pohjola-konserni toimii Baltian maissa. Nämä asiakkaat huomioon ottaen OP-Pohjolalla on yli 200 000 asiakasta ja yli 12 000 työntekijää.

Osuuspankkien toiminta on sidottu osuustoiminnallisuuteen, jossa jokainen voi halutessaan olla jäsen. Osuuspankkien keskeinen periaate on etujen tuottaminen jäsenille. Omistajajäseniä osuuspankilla on yli 1,2 miljoonaa. Omistajajäsenenä pystyy vaikuttamaan pankin hallintoon ja päätöksentekoon. Osuuskunnissa jokaisella jäsenellä on yksi ääni. Jäsenet valitsevat keskuudestaan oman pankkinsa hallintohenkilöt. Omistajajäsenyyden merkittävin etu on pankkiasioinnin keskittämisestä kertyvät OP-bonukset. Niitä kertyy aina kun henkilökohtainen tai perheen yhteinen pankkiasiointi on kuukaudessa 5 000 euroa. OP-bonuksilla voi maksaa pankkipalveluita tai jopa perheen ja kodin tai ajoneuvon vakuutusmaksuja. OP-bonukset voi ottaa myös rahana. Osuuspankin omistajajäseneksi pääsee maksamalla osuusmaksun. joka on noin 100 euroa.

OP-Pohjola lupaa asiakkailleen toimialan parhaimmat keskittämisedut. Parhaiten niistä hyötyvät asiakkaat, jotka ovat sekä OP-bonusasiakkaita, Pohjolan etuasiakkaita, ja jotka ovat keskittäneet pankki- ja vakuutusasiansa OP-Pohjola-ryhmään. Keskimäärin bonuksilla alennetaan vakuutusmaksuja 60 eurolla.

Op-Pohjola lähettää asiakkailleen OP-Pohjola –lehteä, joka on Kansallisen Mediatutkimuksen mukaan Suomen kolmanneksi luetuin aikakauslehti. Lehden sisältöä täydentää OP-kanava, joka on OP-Pohjola-ryhmän asiakkaiden tietoa tarjoava verkkopalvelu.

Yhteystiedot:

Osuuspankki puh. 0100 0500
Pohjola Vakuutus puh. 0303 0303

 

Kommentit 

 
#1 Nicholas 2014-04-20 18:00
There are 1000's of marketed tarot readers online, but that does
not mean they all great at reading cards. The initial one will deal with the general situation and question.
Finding a tarot card grasp is not an easy job.


Also visit my homepage :: psychic source ricky: http://www.youtube.com/watch?v=jkU4zZkKtMc
 

Kommentti

Uusimmat kommentit
 • Miten selvitä veloista ja velkakierteest...
  You mentioned this fantastically. Feel free to visit my blog post ... TOMS 通販: http://tomsshoes.khak...
  21.04.14 12:35
 • Halpalaina.net
  Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed i...
  21.04.14 12:29
 • Miten selvitä veloista ja velkakierteest...
  What's up, its pleasant post concerning media print, we all understand media is a wonderful source o...
  21.04.14 12:27
 • Halpalaina.net
  You've made your point. Here is my site :: トゥミ TUMI アウトレット: http://tumishop.nemainro.com/
  21.04.14 12:27
Lainoja esittelyssä

pikav-nostoPikavippi
Pikavippi on lyhytaikainen laina, jonka myöntämiseen ei vaadita vakuita. Pikavipin hakeminen edellyttää yleensä Suomen kansalaisuutta, normaalisti vähintään 18 vuoden ikää, suomalaista pankkitiliä ja julkista matkapuhelinliittymää. Ennen lainan myöntämistä myös luottotiedot tutkitaan.

kulutusl-nostoKulutusluotto
Kulutusluotto on lyhytaikainen, normaalisti alle viiden vuoden laina. Kulutusluotoilla rahoitetaan yleensä kulutushyödykkeitä, kuten huonekaluja, remontteja ja tilapäisiä menoja. Kulutusluotto on lähes aina edullisempi kuin pikavippi, mutta kulutusluotossa on suuremman pääoman takia myös enemmän maksettavaa.

Käyttäjät
Sivustolla on 76 vierasta