23.04.2014
2000€-25000€ kulutusluotto
Hae 2000€-25000€ laina Svealta. Svea on yksi suomen vanhimmista ja tunnetuimmista lainayhtiöistä. Yhtiö tarjoaa kulutusluottoja ilman vakuuksia 8500 euroon asti ja vakuuksilla jopa 25000 euroon. Tutustu ja hae Svea lainaa tästä

Säästöpankki.fi

Käyttäjän arvio: / 14
HuonoinParas 

saastopankkiSäästöpankit tarjoavat palveluja päivittäisten raha-asioiden hoitoon henkilöasiakkaille, yrityksille ja erityisesti maa- ja metsätalousyrittäjille. Säästöpankki.fi tarjoaa asiakkailleen kaikki päivittäiset pankkipalvelut, internet-pankista laskujen maksuun. Säästöpankki markkinoi itseään myös paikallisena ja nopeana lainanantajana.

argaiv1998

Säästöpankki on jo pitkään tehnyt kannattavaa kasvua ja vuonna 2009 se listattiin Suomen vakavaraisimpien pankkien joukkoon. Säästöpankkiryhmään kuuluvat 35 säästöpankkia, keskusjärjestö Säästöpankkiliitto, tietotekniikka- ja tukipalveluyksikkö Oy Samlink Ab, Sp-Rahastoyhtiö, Säästöpankkien Vakuusrahasto ja Säästöpankkien Tutkimussäätiö. Yhteistyön kautta säästöpankkien asiakkailla on käytettävissään 425 konttoria, 200 palvelu- ja maksuautomaattia sekä 1700 käteisautomaattia. Säästöpankit toimivat itsenäisesti omilla alueillaan. Monet säästöpankit ovat paikallisia, kuten esimerkiksi Liedon Säästöpankki.

Säästöpankkien päämääränä on edistää säästämistä ja omien asiakkaiden taloudellista hyvinvointia. Pankin perusperiaatteita ovat säästäminen, asiakasläheisyys, asiakkaiden elämäntilanteiden huomioon ottaminen, asiantuntemus ja paikallisuus. Säästöpankit ovatkin valinneet kilpailuvaltikseen asiakaslähtöisen ajattelun.

Säästöpankeissa on viime aikoina erityisesti säästäminen ollut suosituinta asiakkaiden keskuudessa.  Säästöpankkien välittämä Sp-Rahastoyhtiö on Suomen seitsemänneksi suurin rahasto. Yli 22 prosentin vakavaraisuudellaan Säästöpankki on Suomen vakavaraisimpien pankkien joukossa.

 

Kommentit 

 
#1 2011-03-03 12:56
Voin suositella. Viisi tähteä :)
 
 
#2 simo säästäjä 2011-10-05 16:21
pelkkiä pihtareita, ei heru lainaa, muista pankeista sai heti, pankinvaihto kannatti
 
 
#3 voi hyvää päivää... 2011-11-02 21:45
ehkä siihen voi olla joku syy miksei sitä lainaa anneta.. Tsiisus. Lisää velkaa vaan tai sitten seuraavan pankin puheille niin kohta ollaan samalla tiellä kuin Kreikka. Mikä ihmisiä vaivaa oikeasti?

Säästäminen tai omien varojen mukaan eläminen on unohtunut täysin ja samalla tekopyhänä kritisoidaan Kreikkaa kun Suomi on tulossa kovaa vauhtia perässä. Sinänsä mielenkiintoista kun alkaa tuntua siltä että yksikään valtio ei ole velaton enää nykyisin.

Mutta tosiaan Simo säästäjä juokse ihmeessä seuraavaan pankkiin ja hae viellä vähän pikavippiä päälle. Ja muista myös luottokortit. Koska täytyyhän sulla olla hienompi auto ja asunto ja vaatteet kuin naapurilla. Ja jos niitä ei omalla työnteolla ja rahalla saa niin pankkilainalla kyllä.

Mikä ihmisiä vaivaa???

Nimim: tyytyväinen Säästöpankin asiakas ja velaton sellainen.
 
 
#4 heh heh 2011-11-03 08:02
..hee

tottakai massit taskuun

ei ne pankis ymmarra etta nuoren pitaa saada elaa yli varojensa ja tuhlata ja pistaa massii haisee

mita valii

on keijolla, on keijolla fyffea massia
kolokytatonnia ja myoskin kyhnya

eeh he hee

se on vaan massia
 

Kommentti

Uusimmat kommentit
Lainoja esittelyssä

pikav-nostoPikavippi
Pikavippi on lyhytaikainen laina, jonka myöntämiseen ei vaadita vakuita. Pikavipin hakeminen edellyttää yleensä Suomen kansalaisuutta, normaalisti vähintään 18 vuoden ikää, suomalaista pankkitiliä ja julkista matkapuhelinliittymää. Ennen lainan myöntämistä myös luottotiedot tutkitaan.

kulutusl-nostoKulutusluotto
Kulutusluotto on lyhytaikainen, normaalisti alle viiden vuoden laina. Kulutusluotoilla rahoitetaan yleensä kulutushyödykkeitä, kuten huonekaluja, remontteja ja tilapäisiä menoja. Kulutusluotto on lähes aina edullisempi kuin pikavippi, mutta kulutusluotossa on suuremman pääoman takia myös enemmän maksettavaa.

Käyttäjät
Sivustolla on 106 vierasta